Επιδοτούμενα σεμινάρια

Εδώ μπορείτε να πληροφορηθείτε για νέες ευκαιρίες επιδοτήσεων εκπαίδευσης, από το Ελληνικό κράτος [Υπουργεία, Οργανισμούς], σχετικά με την απόκτηση ψηφιακών δεξιοτήτων στον Η/Υ. Το τρέχον πρόγραμμα επιδότησης είναι το Voucher κατάρτισης επιστημόνων.


Voucher κατάρτισης επιστημόνων – ελεύθερων επαγγελματιών [Έληξε]

Το IT Expert συμμετέχει στο Ειδικό Πρόγραμμα Τηλεκατάρτισης Με Πιστοποίηση Για Επιστήμονες Πληττόμενους από τον Covid-19 που εντάσσονται στους 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας βάσει ΚΑΔ οριζόμενων από το Υπουργείο Οικονομικών. To πρόγραμμα έχει εξαγγείλει το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα συμμετέχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα από απόσταση με αντικείμενο τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων. Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται εδώ https://form.jotform.com/200952164735354

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν 600€ και Πιστοποίηση στις ψηφιακές δεξιότητες.

ECDL Logo

Αίτηση Συμμετοχής/Δικαιολογητικά

Η υποβολή αίτησης συμμετοχής του ενδιαφερόμενου πραγματοποιείται με δύο τρόπους:

Α) Συμπλήρωση και υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής με τους κωδικούς taxisnet στο https://eservices.yeka.gr. Ο συμμετέχων επιλέγει ένα από τα δέκα αντικείμενα τηλεκατάρτισης και σημειώνει ως πάροχο κατάρτισης την PEOPLECERT Εκπαιδευτική ΑΕ. Η προθεσμία αυτής της ενέργειας είναι από την Πέμπτη 9/4/20 έως την Πέμπτη 16/04/20. Σε αυτή την περίπτωση ο ενδιαφερόμενος λαμβάνει μοναδικό κωδικό συμμετοχής ΚΑΥΑΣ [Κωδικός Αριθμός Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής] τον οποίο πρέπει να εκτυπώσει. Σημειώστε ότι δεν μπορεί να υποβληθεί δεύτερη φορά εκδήλωση ενδιαφέροντος στο επίσημο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.

Β) Εξουσιοδότηση προς τον πάροχο εκπαίδευσης για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής από την Πέμπτη 9/4/20 έως τη Δευτέρα 20/04/20. Στην περίπτωση αυτή, η ενεργοποίηση της επιταγής κατάρτισης γίνεται απευθείας από τον πάροχο και ο ενδιαφερόμενος, χωρίς κόπο και με ασφάλεια, εντάσσεται στην εκπαιδευτική διαδικασία και ολοκληρώνει την εκπαίδευση.

Δικαιολογητικά αίτησης

1) Συμπληρωμένη Εξουσιοδότηση κατεβάστε από εδώ

Μαζί με την εξουσιοδότηση θα πρέπει να προετοιμαστούν για να αποσταλούν συνημμένα τα παρακάτω δικαιολογητικά στη διεύθυνση info@itexpert.edu.gr ή να αποσταλούν ταυτόχρονα με την αίτηση συμμετοχής στη διεύθυνση https://form.jotform.com/200952164735354:

2) Εκτύπωση από το TAXISNET, στην οποία αποτυπώνεται ο ενεργός ΚΑΔ, κύριας επιχειρηματικής δραστηριότητας, ο οποίος πρέπει να εμπίπτει στους επιλέξιμους ΚΑΔ του Προγράμματος.
3) Εκτύπωση από e-banking ή φωτοτυπία βιβλιαρίου, στην οποία αποτυπώνεται το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού και το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα ως πρώτου δικαιούχου του λογαριασμού.
4) Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας [2 όψεις] ή διαβατηρίου.

Τα δικαιολογητικά μπορούν να αποσταλούν σε αρχεία μορφής .pdf, .doc, .jpg/jpeg ή ως φωτογραφία από κινητό τηλέφωνο.

Επιλέξιμοι κλάδοι και επαγγέλματα

 • Ερευνητές
 • Εκπαιδευτικοί
 • Μηχανικοί και αρχιτέκτονες
 • Οικονομολόγοι και Λογιστές
 • Δικηγόροι [ανεξάρτητοι επαγγελματίες ή εργαζόμενοι με έμμισθη εντολή]
 • Γιατροί [συμπεριλαμβανομένων ψυχιάτρων, οδοντιάτρων, και λοιπού ιατρικού προσωπικού]

Διαβάστε την αναλυτική λίστα με τους ΚΑΔ Επιστημόνων-Ελευθέρων Επαγγελματιών και ελέγξτε εάν περιλαμβάνεται και ο δικός σας.

Διάρκεια προγράμματος Voucher κατάρτισης επιστημόνων

Εκατό [100] ώρες με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης [παρακολούθηση προγράμματος με μελέτη εκπαιδευτικού υλικού εντός εκπαιδευτικής πλατφόρμας σε χρόνο που επιθυμεί ο ωφελούμενος, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα].

Εκπαιδευτικό επίδομα

Το Voucher των 600 Ευρώ για τους συμμετέχοντες επιστήμονες είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο και μη συμψηφιστέο και δεν περιλαμβάνει παρακρατήσεις ή άλλες επιβαρύνσεις.

Αντικείμενα Τηλεκατάρτισης

 • Προστασία προσωπικών δεδομένων [GDPR/DPO].
 • Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί.
 • Ηλεκτρονικό Εμπόριο-Ηλεκτρονικές Συναλλαγές με σύγχρονα λογισμικά και εργαλεία.
 • Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες σε λογισμικά.
 • Σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές/ Ψηφιακή υπογραφή – Ψηφιακά πιστοποιητικά – Ψηφιακή ανταπόκριση με το δημόσιο/ Τηλεργασία & Τηλεδιάσκεψη.
 • Τεχνικός προγραμματισμού έξυπνων κτιρίων [SMART BUILDINGS].
 • Διαχείριση έργων & Διαδικτυακή Συνεργασία.
 • Σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές σε ψηφιακό περιβάλλον.
 • Μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας.
 • Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης μέσα από τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης [Social Media Marketing] με σύγχρονα εργαλεία και Mobile εφαρμογές.

Διαβάστε αναλυτικά τι περιλαμβάνει το κάθε αντικείμενο τηλεκατάρτισης.

Πιστοποίηση

Παρέχεται αναγνωρισμένη Πιστοποίηση, από το ECDL, των γνώσεων και των δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης από τον παγκόσμια αναγνωρισμένο φορέα της PeopleCert.

Εγγραφή/Επικοινωνία Voucher κατάρτισης επιστημόνων

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ με τον ΚΑΥΑΣ ΕΔΩ ή στείλτε το μήνυμά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή καλέστε στο 211.412.65.69

Verified by MonsterInsights