ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Το κέντρο πληροφορικής IT Expert είναι η κορυφαία επιλογή για την απόκτηση πιστοποίησης* στην πληροφορική.

Με πιστοποίηση για διενέργεια εξετάσεων ECDL/ICDL, UniCert και MS SPECIALIST. Αποδεκτές από το Α.Σ.Ε.Π. και τον ιδιωτικό τομέα.

Διαθέτουμε το καλύτερο και γρηγορότερο σύστημα εκμάθησης της αγοράς το οποίο καλύπτει την καθορισμένη εξεταστέα ύλη (Syllabus). Με γκάμα μαθημάτων για όλες τις δημοφιλείς πιστοποιήσεις. Με προχωρημένα συστήματα αυτόματης βαθμολόγησης (inATES) και προσομοίωση εξετάσεων. Σύγχρονο εργαστήριο με γρήγορους υπολογιστές που διατηρούνται και αναβαθμίζονται συνεχώς σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Ποικιλία εκπαιδευτικού πλάνου και δυνατοτήτων με μαθήματα στη σχολή, στο σπίτι ή και τα δύο παράλληλα. Ευέλικτο ωράριο μαθημάτων προσαρμοζόμενο δυναμικά στις δικές σας ανάγκες. Άμεσο ξεκίνημα.

Παρέχονται ταχύρυθμα κατανοητά μαθήματα που καλύπτουν τα θέματα των εξετάσεων κατά 100%. Η προετοιμασία μπορεί να γίνει στον γρηγορότερο δυνατό χρόνο. Μικτό σύστημα δια ζώσης και ατομική παρακολούθηση μαθήματος και ασκήσεων.

Η εκπαίδευση γίνεται στις τελευταίες πάντα εξεταζόμενες εκδόσεις του λογισμικού που προβλέπεται και έτσι είμαστε πάντα μέσα στην επικαιρότητα των εξελίξεων.

Με τα μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε εξετάσεις οι υποψήφιοί μας μπορούν να είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα. Κατάλληλη προετοιμασία ανά στάδιο και ειδικά τεστ για προχωρημένους.

Διενέργεια εξετάσεων με γνώση και εμπειρία των εξεταστικών συστημάτων με υπεύθυνους εξέτασης, που εξασφαλίζουν την ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας χωρίς προβλήματα.

Τέλος το κέντρο IT Expert Πληροφορική κάθε μήνα διαθέτει και μια νέα οικονομική προσφορά. Με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Αποκτήστε την πιστοποίηση που σας ενδιαφέρει εδώ

*Η πιστοποίηση Η/Υ είναι απαραίτητο προσόν για όποιον δε διαθέτει πτυχίο πληροφορικής από Τ.Ε.Ι./Α.Ε.Ι και είναι απαραίτητη για την απόδειξη γνώσεων χειρισμού Η/Υ στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Interrior_1

Related posts