Μαθήματα από το σπίτι

Η δυνατότητα προετοιμασίας από άλλο χώρο εκτός αίθουσας είναι εφαρμόσιμη και με πραγματικά αποτελέσματα. Για να γίνουν μαθήματα από το σπίτι προϋπόθεση είναι η ύπαρξη ηλεκτρονικού υπολογιστή, με εγκατεστημένα τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε για την εξέταση. Σε περίπτωση που δεν διαθέτει ο Η/Υ το συγκεκριμένο λογισμικό αναλαμβάνουμε την εγκατάστασή του. Συνοδεύεται από υποστήριξη σε περίπτωση προβλήματος και υπάρχει online παρακολούθηση της προόδου του υποψηφίου από το κέντρο. Για παράδειγμα αν κάποιος διαμένει σε πόλη εκτός Αθηνών μπορεί να προετοιμαστεί κάνοντας τα μαθήματα από το σπίτι, χωρίς να υπάρχει ανάγκη φυσικής παρουσίας στην αίθουσα παρά μόνο κατά τις εξετάσεις.

Το κέντρο μας διαθέτει τα καλύτερα μαθήματα υψηλού επιπέδου και ταυτόχρονα εύκολα στη μελέτη και την εξάσκηση. Πρόκειται για επαγγελματική εφαρμογή που δεν προσομοιάζει σε βίντεο δωρεάν τύπου. Η εκμάθηση μπορεί να γίνει αποκλειστικά από τον χώρο του υποψηφίου και μετά την ολοκλήρωση των τεστ προσομοίωσης, να δηλώσει συμμετοχή στις εξετάσεις. Μπορεί επίσης να γίνει συνδυαστικά με τα μαθήματα στη σχολή σε περίπτωση περιορισμένου χρόνου ή δυσκολίας μετακίνησης ή σαν ενίσχυση εκμάθησης.

Για να ξεκινήσουμε χρειάζεται ενεργοποίηση αγορά και ενεργοποίηση του χρόνου που επιλέγουμε. Το σύστημα βασίζεται σε e-Learning πλατφόρμα με πολύ εύκολη εγκατάσταση. Περιλαμβάνει μαθήματα για όλες τις ενότητες όλων των πιστοποιήσεων, συμπεριλαμβανομένης της Computer Aided Design [CAD]. Δείτε περισσότερες οδηγίες εδώ

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για Core και Expert επίπεδο εκμάθησης.

Σχολιάστε