Απομακρυσμένη Τεχνική Υποστήριξη

Η πανδημία μας έδειξε πολλά και μας υπογράμμισε και μία ανάγκη των ανθρώπων που δεν έχουν πρόσβαση σε τεχνικό ή τις απαραίτητες γνώσεις για να εξυπηρετηθούν. Ένα σημαντικό θέμα που προέκυψε είναι η εγκατάσταση του απαραίτητου Microsoft Office. Η δυνατότητα για απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη για όλα τα ζητήματα του ηλεκτρονικού υπολογιστή είναι προτεραιότητα για τη σχολή μας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σε περίπτωση που υπάρχει αδυναμία προετοιμασίας του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μαθημάτων από το χώρο σας [e-Learning], μπορείτε να ζητήσετε την από απόσταση τεχνική υποστήριξη που παρέχει το κέντρο μας.

Η διαδικασία είναι απλή. Επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του IT Expert ή κάνετε αίτηση για Remote Assistance εδώ

Το ίδιο απλή είναι και η αποσύνδεση από την υποστήριξη. Η διαδικασία είναι 100% ασφαλής και εχέμυθη.

Η απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη σύνδεσης στο διαδίκτυο. Άμεσα γίνεται ανάληψη του πλήρη ελέγχου της συσκευής σας από εμάς και προχωράμε στην υλοποίηση όποιας ενέργειας επιθυμείτε. Ενδεικτικά, μπορεί να πραγματοποιηθεί διάγνωση προβλημάτων λογισμικού και υλικού, εγκατάσταση – απεγκατάσταση εφαρμογών, δημιουργία λογαριασμών, καθαρισμός μητρώου και περιττών αρχείων, ανάκτηση σβησμένων δεδομένων ακόμα και ηλεκτρονικές αγορές. Επιπροσθέτως σε ό,τι αφορά την εγκατάσταση και σωστή λειτουργία της πλατφόρμας μαθημάτων μας.

Ένας ενδεχόμενος περιορισμός είναι να μην υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης του Η/Υ σε δίκτυο.

Σχολιάστε

Verified by MonsterInsights